+ Reply to Thread
Page 1 of 21
1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 201

Thread: Grande Punto Facelifting

Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo's Avatar
    vCash
    500

Default Grande Punto Facelifting

"Nema ništa neobično na priloženim špijunskim fotografijama. Fotografije otkrivaju prednji kraj faceliftanog Grande Punta koja pokazuje osvježene farove, dok je stražnji kraj ostao nepromijenjen. Kako god bilo, nekoliko minuta nakon snimanja ove fotografije, prototip je jednostavno izgorio. Trenutno nitko ne zna kako je i zbog čega je Punto počeo goriti, ali na svu sreću, nitko nije ozljeđen. Facelift modela Grande Punto na tržištu očekuje se sljedeće godine, dok će potpuno novi model stići tek u 2012. godini. Pitamo se, hoće li vatra dolaziti u serijskoj opremi ili dodatnoj...."

grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto grandepunto's Avatar
    vCash
    500

Svijetla su ista kao i do sada-nisu nista osvjezena,a prototoip sa druge slike nije isti auto ako na prvoj!! prvi ima 3,a ovaj sta gori 5 vrata!!

puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI puntoTDI's Avatar
    vCash
    500

potpis!

get get get get get get get get get get get
    vCash
    500

Od kuda je ovaj tekst, izvor ??

evo nađoh:

http://www.autoexpress.co.uk/news/sp...its_cover.html

Inače taj autoexpress ima nešto gadno protiv Talijana, a pogotovo protiv Fiata. Tekst im nema veze sa vezom.

A sa druge strane ja i ne vidim neku promjenu !?!

Prije bih rekao da je to neka antireklama, jer čisto sumnjam da bi taj facelift bio tako nevidljiv.

I što im ovo znači:

Refreshed Focus rival spied testing, before catching fire!
    ???

Ma, uglavnom bolesnici.
    Last edited by get; 13-03-2009 at 10:37. Reason: promjena

vCash
    500

Uglavnom, prema ovoj slici, vjerojatno ce dobiti instrument ploču i volan od Bravo-a

http://www.motorauthority.com/galler...to-face-1.html

Bubba Zanetti Matek Matek Matek Matek Matek Matek Matek Matek Matek Matek Matek Matek's Avatar
    My Mood
    Tired
    vCash
    2264

ima iste felge ko i ja........

hihi

punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m punto_x3m's Avatar
    vCash
    500

Isti tekst se i pojavio i na autoklub.hr gdje se ista polemika razvela oko toga !
    P.S. punto koji gori ima "stari" plavi fiat znak!

danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983 danijel983's Avatar
    My Mood
    Happy
    vCash
    500

Quote Originally Posted by punto_x3m View Post
    Isti tekst se i pojavio i na autoklub.hr gdje se ista polemika razvela oko toga !
    P.S. punto koji gori ima "stari" plavi fiat znak!

E da znak sam i ja baš gledao. A razlike ja ne vidim nikakve na njima. Dobro ova unutrašnjost kaj je get stavio ajde de ali ova vanjština ne znam kaj je drugačije. Mislim da bu facelift ipak malo uočljiviji. A sad to kaj se zapalio...a sve je moguće.

vCash
    500

Quote Originally Posted by danijel983 View Post
    E da znak sam i ja baš gledao. A razlike ja ne vidim nikakve na njima. Dobro ova unutrašnjost kaj je get stavio ajde de ali ova vanjština ne znam kaj je drugačije. Mislim da bu facelift ipak malo uočljiviji. A sad to kaj se zapalio...a sve je moguće.
    Da, ali se ne zna u kojem kontekstu se zapalio.

Pa dosta auta se zna zapaliti, samo treba znati napraviti antireklamu :)

Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo Q-Turbo's Avatar
    vCash
    500

ma to netko stvara krivu sliku o FIAT-u

novost je prednja maska i detalji unutrašnjosti ... čuke od brava

i samanjit će mu dimenziju sa 4030 ispod 4000 zbog izlaska na Indijsko tržište

+ Reply to Thread
Page 1 of 21
1 2 3 4 5 11 ... LastLast