+ Reply to Thread
Page 1 of 18
1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 171

Thread: Honda Civic Ej9 1.4 16v VTEC

Type R Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto Ri-Punto's Avatar
    vCash
    500

Default Honda Civic Ej9 1.4 16v VTEC

Namjerno nisam htio otvarat temu jer nevozim više fiata, ali evo teme o mojoj novoj baji da mi eleven nebi dobio živčani od puno OT-a:24:

evo ukratko da predstavim ovako je izgledao:

Auto je 2001. godište, znači zadnja godina 6. generacije civica..
    Motor je 1.4 16v sa slabašnih 75 ks :)
    Uvoz je iz njemačke, prvi vlasnik je bila neka žena koja ga je jebeno održavala, na satu je bilo 103000km, da li pravih ili skidanih nije bitno...
    Od glavne opreme je totalni spartanac, imao je jedino klimu i 2 zračna jastuka, abs i servo...
    Nema centralno, nema stakla na struju to mu je jedini minus i zamjerka:)
    Naknadno sam ja stavio daljinsko i centralno, podizače još tražim jer hoću origig od honde, a toga nažalost nema...

I sad počinju radovi, u auto je ulupano jako puno novaca ukratko ću nabrojit čega se sjetim:
    Prvo je na autu napravljena polugeneralna da bi motor mogao izdržat sve zahvate koji su napravljeni:
    prvi zahvat je bio ''brtva tuning'' koji ovom motoru daje 15 ks :24: Moj motor je dolazio u 2 varijante 1.4 75 ks i 90 ks, razlika je samo u toj brtvi, obožavam japance:24:
    od prerada na motoru ima jako puno ovo je ukratko:

blok je ostao moj od 1.4, glava je išla od 1.6 motora sa VTEC-om, spuštana za 0.3, polirani ispušni i usisni kanali, ventili tokareni pod odrdenim kutem, stavljen je kompletan ispuh fi 50, sreden je CAI, ispušna je DC sport, usisna je od 1.6 modela sa širokim plenumom, throttle bodies je od b16 tj. vti-a, kompjuter je p28 tj. od 1.6, motrna instalacija je od b16, stavljen je najkraći mjenjač za d seriju takodjer od 1.6 motora, gore su veći injektori isto od 1.6, denso iridium svjećice da malo bolje pale tu smjesu, stavljen je exedy kuplung i nakraju je to sve chipano u sloveniji na valjcima... auto je izbacio 133ks na radilici, blokada je na 7700rpm...
    Ovjes:
    spušten eibach oprugama i koni sport štelajućim amortizerima pao je neki 7 cm od serijale:14:
    Styling:
    pofarbane felge u bijelo, prednji branik, maska od Type R-a, farovi od R-a, zadnja tablica, stavljen je jap style lonac od twistera, znakovi od R-a, naljepnice, Ručica je od R-a, imam i lipove od R-a samo ih treba ofarbat i stavit nadam se ovaj tjedan:15:

ICE: kenwoodov HU sa mp3 i usbom
    Jbl-ove 16ice u vratima

MIslim da je to to ukratko, auto sad ima već 116000km ja sam prezadovljan, nikakvih kvarova, samo sjedi, toči i ganjaj:92: :15:
    eto par slika za kraj ;)

hardcore :) terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome terrordrome's Avatar
    My Mood
    Angelic
    vCash
    500

Lijepa Hondica, baš taman... ja nebi na vanjštini niš mijenjao :14:

markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1 markovic.m1's Avatar
    vCash
    500

svaka čast...:14: izvana ne bi ništa mijenjao, stavi još jedino xenon...

Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3 Punto GT3's Avatar
    vCash
    500

Ova 6. generacija mi je stvarno lip auto sam po sebi...:15:

Auto ti je apoteka ja bi još samo bubnija xenon i neke druge felge(ultra 15") šta se eksterijera tiče... :14:

Motor je vidin tuniran i to pristojno...:04:

Kako to da se nisi odlučija na swap na b16a2? :24:

Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal Dereal's Avatar
    My Mood
    Amused
    vCash
    850

hebeno..

super pila....

melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot melkiot's Avatar
    My Mood
    Confused
    vCash
    1141

aa, bijela boja joj jebeno stoji...svaka čast!

ipod ipod ipod ipod ipod ipod ipod ipod ipod ipod ipod ipod's Avatar
    vCash
    500

niceeee honda

GT for life Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek Huzek's Avatar
    vCash
    500

Jako lijep autek. Sigurno ide jako dobro sa tim svim složenim na motoru....

viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04 viktor04's Avatar
    vCash
    6699

veteeeeek b24 sa 5z u 6h9 u d7 :04: :04:

dobra je pila,lijepo izgleda,jebeeeno ide,pravi type r wannabe :03:

i daj neke lijepše slike,barem ih imaš pun k:)

pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan pazdrkan
    My Mood
    Aggressive
    vCash
    500

i lipo je parkiraj a ne da nos viri van :04:

+ Reply to Thread
Page 1 of 18
1 2 3 4 5 11 ... LastLast